HHC-er Thomas Reinders, hier in duel met Mark Veenhoven van Spakenburg, won opnieuw en zette zo de ongeslagen reeks voort.
Volledig scherm
HHC-er Thomas Reinders, hier in duel met Mark Veenhoven van Spakenburg, won opnieuw en zette zo de ongeslagen reeks voort. © Pro Shots / Ron Jonker

Indrukwekkende dag op Urk, HHC en Genemuiden zetten ongeslagen reeks voort en SC Emmeloord wordt koploper

Overzicht ZwolleEen mooi voetbalweekend voor onder meer HHC Hardenberg, Staphorst en SC Genemuiden. HHC versloeg Spakenburg, Staphorst won tegen SteDoCo voor de tweede keer op rij en ook SC Genemuiden breidde zijn ongeslagen reeks uit met een overwinning. De winstpartij van Urk was echter het meest uit het oog springend, maar tegelijkertijd het minst van belang. Na het overlijden van Julian Karsten, zoon van Urk-trainer Gert Jan Karsten, beleefde men op Urk een bijzondere dag.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?