Jesse Bos speelt de bal buitenkantje voet in voor de neus van Chiel Pasman. De verdediger is deze zomer overgestapt van ASC'62 naar SV Dalfsen, maar komt ongeschonden uit de burenstrijd in het bekertoernooi.
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse Bos speelt de bal buitenkantje voet in voor de neus van Chiel Pasman. De verdediger is deze zomer overgestapt van ASC'62 naar SV Dalfsen, maar komt ongeschonden uit de burenstrijd in het bekertoernooi. © Kristian Giesen

Jesse Bos kan na de stap van ASC'62 naar SV Dalfsen gelukkig nog gewoon over straat

DISTRICTSBEKERJesse Bos is na zijn overstap van ASC'62 naar SV Dalfsen een beetje de Steven Berghuis van het dorp. Maar de verdediger kan nog gewoon over straat en komt de schoonfamilie vol ASC’ers ook onder ogen. De twee clubs uit Dalfsen zijn ook in de bekerderby aardig voor elkaar (1-1).

  1. Oud-PEC Zwolle speler Shaquile Woudstra trekt tegenwoordig ten strijde als soldaat voor Defensie en Rohda Raalte
    PREMIUM
    eerste klasse

    Oud-PEC Zwolle speler Shaquile Woudstra trekt tegenwoor­dig ten strijde als soldaat voor Defensie en Rohda Raalte

    De derby tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle of die tussen Heracles Almelo en FC Twente was er eentje die een aantal jaar gelden meer voor de hand lag. Maar vandaag de dag speelt Shaquile Woudstra, oud-jeugdspeler van FC Twente en PEC Zwolle, zijn derby’s in de eerste klasse. Zijn club Rohda Raalte nam het op tegen SV Dalfsen en won met minimale cijfers: 1-0.

Amateurvoetbal