Roy Zweverink en Wouter van der Gouw, hier op archiefbeeld in duel met Quincy Schotanus van Orderbos, waren in het op donderdag gespeelde restant van de gestaakte wedstrijd tegen Ijsselstreek op 27 maart, goed voor de helft van de Klarenbeekse productie.
Volledig scherm
Roy Zweverink en Wouter van der Gouw, hier op archiefbeeld in duel met Quincy Schotanus van Orderbos, waren in het op donderdag gespeelde restant van de gestaakte wedstrijd tegen Ijsselstreek op 27 maart, goed voor de helft van de Klarenbeekse productie. © Pim Velthuizen

Klarenbeek haalt uit in restant gestaakte wedstrijd en Hierden en EFC’58 spelen gelijk op dinsdag

overzicht Apeldoorn/VeluweInhaalvoetbal op dinsdag- en donderdagavond. Op donderdag haalden de voetballers van Klarenbeek flink uit tegen Ijsselstreek in het restant van de op 27 maart gestaakte wedstrijd. Op dinsdag was er een remise voor Hierden bij DOS’37 in Vriezenveen en een nederlaag voor Eerbeekse Boys in de derby tegen Dieren. 

 1. Provinciegenoot asv Dronten geeft Flevo Boys de knock-out: het wordt eerste klasse
  PREMIUM
  nacompetitie

  Provincie­ge­noot asv Dronten geeft Flevo Boys de knock-out: het wordt eerste klasse

  Met 4-2 winnen in een wedstrijd waar niets te verliezen valt. Eersteklasser asv Dronten speelt de daverende polderderby met een totaal andere ‘mindset’ dan Flevo Boys, dat uit de vierde divisie degradeert. Het is dus scherven rapen voor Flevo Boys, maar op lange termijn biedt de stap terug wellicht perspectief. Dat voelt nu nog als een pleister op een grote open wond.
  Dronten, Emmeloord