Roy Zweverink en Wouter van der Gouw, hier op archiefbeeld in duel met Quincy Schotanus van Orderbos, waren in het op donderdag gespeelde restant van de gestaakte wedstrijd tegen Ijsselstreek op 27 maart, goed voor de helft van de Klarenbeekse productie.
Volledig scherm
Roy Zweverink en Wouter van der Gouw, hier op archiefbeeld in duel met Quincy Schotanus van Orderbos, waren in het op donderdag gespeelde restant van de gestaakte wedstrijd tegen Ijsselstreek op 27 maart, goed voor de helft van de Klarenbeekse productie. © Pim Velthuizen

Klarenbeek haalt uit in restant gestaakte wedstrijd en Hierden en EFC’58 spelen gelijk op dinsdag

overzicht Apeldoorn/VeluweInhaalvoetbal op dinsdag- en donderdagavond. Op donderdag haalden de voetballers van Klarenbeek flink uit tegen Ijsselstreek in het restant van de op 27 maart gestaakte wedstrijd. Op dinsdag was er een remise voor Hierden bij DOS’37 in Vriezenveen en een nederlaag voor Eerbeekse Boys in de derby tegen Dieren. 

  1. Sportagenda Zwolle: HHC gaat tweede plaats verdedigen, laatste kans Rouveen en heren SWOL tweemaal tegen koploper
    PREMIUM
    Sportagenda zwolle

    Sportagen­da Zwolle: HHC gaat tweede plaats verdedigen, laatste kans Rouveen en heren SWOL tweemaal tegen koploper

    Een enigszins rustig sportweekend, want in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal komt alleen Flevo Boys in actie. De ploegen in de tweede en derde divisie komen wel in actie, net als de teams in de lagere competities. Daarnaast gaat Landstede Hammers verder in de crossborder play-offs, terwijl er voor de heren van SWOL 1894 een dubbele ontmoeting met de koploper op het programma staat.

Amateurvoetbal