10 oktober: Sijmon Eenkhoorn tekent namens SC Genemuiden voor de enige treffer in de hoofdklassewedstrijd bij NSC. Het is het laatste weekeinde van 2020 waarin competitievoetbal wordt gespeeld.
Volledig scherm
10 oktober: Sijmon Eenkhoorn tekent namens SC Genemuiden voor de enige treffer in de hoofdklassewedstrijd bij NSC. Het is het laatste weekeinde van 2020 waarin competitievoetbal wordt gespeeld. © Helmich Lubberts

KNVB hoopt op herstart competitie amateurs op 16 januari

De KNVB wil half december een beslissing nemen over het verdere verloop van de competitie in het amateurvoetbal. Het zogeheten ‘Plan B’ wordt in de komende weken uitgewerkt.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Urk blijft maar winnen, Berkum maakt feestje van eerste zege en DVS’33 opnieuw onderuit
  Teruglezen liveblog

  Urk blijft maar winnen, Berkum maakt feestje van eerste zege en DVS’33 opnieuw onderuit

  Voor Urk, HHC Hardenberg en Berkum was het een mooie zaterdag. Eerstgenoemde behield de koppositie in de Hoofdklasse B door een overwinning op AZSV (2-0), terwijl HHC en Berkum hun eerste zege van het seizoen boekten tegen respectievelijk Koninklijke HFC (0-1) en Noordscheschut (2-0). Ook Staphorst en Genemuiden wisten te winnen. Verder eindigde de bekerderby tussen ASC’62 en SV Dalfsen onbeslist (1-1). Lees hier alles nog eens rustig terug in ons liveblog.

Amateurvoetbal