Roy van der Gouw in actie namens Robur.
Volledig scherm
Roy van der Gouw in actie namens Robur. © Maarten Sprangh

Koster kraakt harde noten na verlies Robur et Velocitas: ‘Het leek wel kelderklasse’

matig,,Dit leek na rust helemaal nergens meer op. We werden veel te gemakzuchtig.” Speler Rémon Koster kraakte keiharde noten na de 2-4 nederlaag die zijn club Robur et Velocitas leed tegen Diepenveen. 

Een 2-0 voorsprong verdween na de pauze als sneeuw voor de zon. Koster had zijn ploeg nog op het juiste spoor gebracht voor rust en Roy van der Gouw verdubbelde die voorsprong ook nog tegen de promovendus. Vlak voor rust kwamen de gasten op 2-1 en dat bleek na afloop cruciaal. ,,Vlak na rust begonnen we namelijk heel gemakzuchtig en kregen zij geloof”, aldus de aanvaller. ,,En hoe wij speelden, pff, het leek wel de kelderklasse, zo matig was het.” 

De Diepenveners stapelden daarna kans op kans en waren liefst drie keer doeltreffend. Robur et Velocitas kwam niet meer tot scoren. ,,We haakten volledig af en zakten echt helemaal in elkaar. Promotie is dit seizoen het doel hier, maar dan moeten we echt constanter worden. Die gemakzucht en het gebrek aan concentratie en spirit... Het voetbal leek nergens meer op. Dat moet volgende week echt beter.” 

Vlak voor tijd kreeg Diepenvener Timo Broekman nog rood. Volgende week spelen de Apeldoorners uit bij Overwetering.

Amateurvoetbal