Volledig scherm
© Jesper Langbroek

Kremer helpt HHC aan eerste winst

HENGELO – Daar is die dan eindelijk. De eerste overwinning voor HHC Hardenberg in de Tweede Divisie. Onder leiding van interim-coach Gert-Jan Karsten werd Jong Twente met 0-1 verslagen. Zijn pupil Jorn Kremer tekende voor de treffer.

Zo’n tweehonderd fans waren vanuit Hardenberg meegereisd naar het opleidingscentrum van FC Twente in Hengelo. Het oranje van de supporters nam het terrein snel over. Ze zagen hun ploeg in de beginfase van het duel vechten om speelruimte. Op het moment dat Twente meer druk ging zetten, kwam HHC er in de omschakeling goed uit. Tien minuten voor rust resulteerde het voor Jorn Kremer in een niet te missen mogelijkheid. De jongeling luistert zijn basisdebuut op met een doelpunt, na met een assist van van Sargon Gouriye

Dat Karsten Kremer een plek gaf op het middenveld gaf, is geen toeval. De coach werkte met Kremer bij het tweede elftal en kent hem goed. De hele week leefden ze samen naar de wedstrijd toe en het doet Karsten goed dat een de jeugdspeler van HHC helpt bij de eerste driepunter.

Tweets over #twehhc from:sportstentorzwo

Amateurvoetbal