Rood en geel van Reaal en Zalk hielden elkaar in evenwicht.
Volledig scherm
PREMIUM
Rood en geel van Reaal en Zalk hielden elkaar in evenwicht. © Han Balk

Laatste kunstje van Doufikar bij Reaal Dronten: ‘Madih hoeft niet goed te spelen om goed te zijn’

vierde klasseSpelen in een vriendenteam, dat is niks voor Madih Doufikar. Daarvoor is de voormalig smaakmaker van onder meer Go-Ahead Kampen en Flevo Boys, 36 jaar inmiddels, veel te gedreven. Altijd al geweest. Bij vierdeklasser Reaal Dronten wil de aanvaller die nu als middenvelder door het leven gaat nog één keer wat laten zien.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Onwaarschijnlijke ommekeer bezorgt Albatross langzaamaan degradatiezorgen
  PREMIUM
  derde klasse

  Onwaar­schijn­lij­ke ommekeer bezorgt Albatross langzaam­aan degradatie­zor­gen

  Het zag er allemaal zo goed uit voor Albatross. Na 23 minuten moest tegenstander Diepenveen verder met 10 man en na een halfuur kwam de thuisploeg op voorsprong. Na de gelijkmaker voor rust zag het er in de tweede helft echter heel anders uit. Diepenveen voetbalde veel beter dan Albatross en liep uit naar een verdiende 1-3 voorsprong. Albatross kwam in blessuretijd door een slotoffensief nog terug tot 2-3, maar daar bleef het bij.