Voor VVOG-aanvaller Jeremy de Graaf (r) wordt de eerste bekerwedstrijd een bijzonder duel, hij moet met zijn nieuwe club op bezoek bij GVVV, zijn vorige club.
Volledig scherm
Voor VVOG-aanvaller Jeremy de Graaf (r) wordt de eerste bekerwedstrijd een bijzonder duel, hij moet met zijn nieuwe club op bezoek bij GVVV, zijn vorige club. © Bram van de Biezen

Loting KNVB-beker levert alleen VVOG een wedstrijd op vreemd terrein op

KNVB-bekerDe vijf regionale teams weten waar ze aan toe zijn in de tweede voorronde van de strijd om de KNVB-beker. Vier teams spelen op eigen veld, alleen VVOG speelt buiten de deur.

 1. SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt
  liveblog

  SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt

  Op de laatste zondag van maart stonden er weer de nodige duels op het programma. Voorwaarts won in een doelpuntrijk duel van WSV en nadert de Apeldoorners zo op de ranglijst. Dalfsen kon tegen Emmen een grote stap zetten richting lijfsbehoud, maar verloor met 0-2 en werkte zichzelf zo juist in de problemen. Haarle en SDOL speelden een derby die de bezoekers winnend afsloten. Robur kwam thuis tegen Holten niet verder dan een gelijkspel (1-1). Lees alles over deze wedstrijden en meer hieronder rustig terug.
 2. Hoogspanning op afscheidstournee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum
  PREMIUM
  vierde divisie

  Hoogspan­ning op afscheids­tour­nee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum

  Bijna veertig jaar ‘clubtrouw’ opeengepakt in de spelerstunnel. Timon Rorije (vijftien jaar Flevo Boys) en Chris van der Meulen (tweeëntwintig jaar Berkum) zijn bezig aan hun afscheidstournee. Voor Rorije zit er na Flevo Boys – Berkum (0-2) nog volop spanning op het afscheid. Zijn club zit in acute degradatienood. Berkum denkt al voorzichtig aan een historische bekerwinst.
  Emmeloord, Berkum