Mika Ahrens, hier nog in actie voor VVOG, heeft het goed naar zijn zin bij Sparta Nijkerk, maar hoopt wel meer aan voetballen toe te komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mika Ahrens, hier nog in actie voor VVOG, heeft het goed naar zijn zin bij Sparta Nijkerk, maar hoopt wel meer aan voetballen toe te komen. © Bram van de Biezen

Mike Ahrens wacht op zijn kans bij Sparta Nijkerk

Hij is nu een paar maanden actief bij zijn nieuwe club Sparta Nijkerk, maar een basisplaats in de competitie heeft Mike Ahrens (28) nog niet weten te bemachtigen. Toch komt daar snel verandering in, zo wenst de dit seizoen vooral als rechtsbuiten acterende voetballer. „Het loopt goed met het team en het is dus wachten op mijn kans.” Zaterdag kwam er een kink in de kabel, Lisse was met 4-1 te sterk voor de Nijkerkers.

 1. Sterke tweede helft bezorgt Columbia eerste overwinning van het seizoen
  Teruglezen liveblog

  Sterke tweede helft bezorgt Columbia eerste overwin­ning van het seizoen

  AVV Columbia maakt dit seizoen haar rentree in de eerste klasse en de verwachtingen waren bij de start van de competitie dan ook hooggespannen. In de eerste drie wedstrijden liep het echter voor geen meter. Vandaag boekte de ploeg uit Apeldoorn dan eindelijk de eerste driepunter van het seizoen. Op een kwartier rijden van het sportpark van Columbia behield Robur et Velocitas de perfecte score. Herbeleef de wedstrijden in de eerste, derde, vierde én vijfde klasse in onderstaand liveblog.
 2. Van dichte poort in Beltrum naar het betaalde voetbal: Arbiter Martijn Vos maakt entree in profwereld
  PREMIUM

  Van dichte poort in Beltrum naar betaald voetbal: Arbiter Martijn Vos maakt entree in profwereld

  De dichte poorten in Beltrum vormden eind 2011 geen enkel beletsel voor de fluitende tiener Martijn Vos. Zijn debuut als 16-jarige scheidsrechter in de krochten van het amateurvoetbal vormde de aftrap van een carrière die een ongekende vlucht nam en morgen van een eerste kroon wordt voorzien. De 26-jarige Warnsvelder debuteert als arbiter in het betaalde voetbal bij Jong FC Utrecht en TOP Oss.

Amateurvoetbal