Mike Reuvers stapt in de zomer na zes seizoenen bij Staphorst over naar HHC Hardenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Reuvers stapt in de zomer na zes seizoenen bij Staphorst over naar HHC Hardenberg. © Freddy Schinkel

Mike Reuvers zet na zes jaar Staphorst de stap naar HHC Hardenberg: ‘Voor mij is het een stap omhoog’

spelerscarrouselKruisbestuiving tussen HHC Hardenberg en Staphorst is de laatste jaren gebruikelijk. Nu heeft de ploeg uit de tweede divisie met aanvaller Mike Reuvers weer een speler van de derdedivisionist overgenomen.

 1. Provinciegenoot asv Dronten geeft Flevo Boys de knock-out: het wordt eerste klasse
  PREMIUM
  nacompetitie

  Provincie­ge­noot asv Dronten geeft Flevo Boys de knock-out: het wordt eerste klasse

  Met 4-2 winnen in een wedstrijd waar niets te verliezen valt. Eersteklasser asv Dronten speelt de daverende polderderby met een totaal andere ‘mindset’ dan Flevo Boys, dat uit de vierde divisie degradeert. Het is dus scherven rapen voor Flevo Boys, maar op lange termijn biedt de stap terug wellicht perspectief. Dat voelt nu nog als een pleister op een grote open wond.
  Dronten, Emmeloord
 2. Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

  Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

  Flevo Boys verschafte zichzelf wat lucht met een ticket voor de nacompetitie, maar daarin ging het alsnog mis voor de ploeg uit Emmeloord. Asv Dronten gaat een ronde verder en houdt zich op de vierde divisie, het niveau waarop VVOG na de zomer zal acteren na een nieuwe nederlaag tegen Smitshoek. Ook voor Bergentheim, Bruchterveld en Olympia’28 viel het doek, terwijl Dieze West, Genemuiden en Hierden zich plaatsen voor de volgende ronde.
 3. SC Genemuiden moet nog één keer vlammen, asv Dronten én Unicum spelen halve finale en titelkraker in korfbalcompetitie
  programma Zwolle

  SC Genemuiden moet nog één keer vlammen, asv Dronten én Unicum spelen halve finale en titelkra­ker in korfbalcom­pe­ti­tie

  Vorig jaar redde SC Genemuiden het net niet, nu staat de nummer drie van de vierde divisie B in het afgelopen seizoen er uitstekend voor om na de zomer op een hoger niveau te acteren. Asv Dronten wil in de race blijven voor promotie naar de vierde divisie, terwijl Unicum een goede bekende treft. In het korfbal kan Wit-Blauw in een onderling gevecht met Sparta Zwolle de titel grijpen.
  Zwolle