Beeld uit de Sallandse derby tussen Broekland en Nieuw Heeten. Het duel werd uiteindelijk een prooi voor Nieuw Heeten: 1-3.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit de Sallandse derby tussen Broekland en Nieuw Heeten. Het duel werd uiteindelijk een prooi voor Nieuw Heeten: 1-3. © Gerard Vrakking

Milan Beumer is het goudhaantje bij Schalkhaar, vijfde nederlaag op rij voor Lochem en Holten neemt koppositie over van Haarle

Update - Zondagvoetbal Deventer/ZutphenIn het zondagvoetbal zijn de wedstrijden gespeeld. De uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen vindt je in onderstaand overzicht. Blijf de pagina verversen voor updates.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    4

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Amateurvoetbal