Volledig scherm
© Erik Riemens

MSC blijft wisselvallig in de hoofdklasse

MEPPEl - MSC blijft wisselend presteren in de hoofdklasse. Na de 5-1 winst op SDO werd zondag van het Amsterdamse JOS met 3-2 verloren.

„In de eerste helft kwamen wij er eigenlijk niet aan te pas en hadden we al ruimer achter kunnen staan. JOS was echt beter en we kregen dan ook geen grip op de tegenstander. Je merkte dat JOS niet alleen koploper is, maar ook veel ervaring en kwaliteiten bezit. Eigenlijk hebben ze ons voor rust laten leven,” aldus MSC-trainer Herman Scherpen.

Na rust maakte MSC meteen de 2-1, gevolgd door de gelijkmaker. Toch trof de thuisploeg tien minuten voor tijd weer doel. Die treffer was uiteindelijk genoeg voor de Amsterdamse winst.

 1. SV Zwolsche Boys neemt afscheid van erelid Rein van Veen
  video

  SV Zwolsche Boys neemt afscheid van erelid Rein van Veen

  SV Zwolsche Boys heeft donderdagmiddag op indrukwekkende wijze afscheid genomen van erelid Rein van Veen. Van Veen overleed vrijdag 17 november op tachtigjarige leeftijd en was zeventig jaar daarvan, lid van de Boys. Hij bekleedde in die periode vele functies, van profvoetballer tot trainer tot archivaris. Hij was alleen nooit voorzitter. ,,Teveel gezeur aan de kop," zei hij een half jaar geleden in een interview met de Stentor.
 2. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
  video

  Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

  Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

Amateurvoetbal