Groen Wit'62 is de winnaar van de Apeldoorn Cup. De vierdeklasser versloeg in de finale verrassend WSV na strafschoppen en schakelde eerder al Columbia uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Groen Wit'62 is de winnaar van de Apeldoorn Cup. De vierdeklasser versloeg in de finale verrassend WSV na strafschoppen en schakelde eerder al Columbia uit. © Wout van Zoeren

Niet CSV Apeldoorn of Columbia, maar vierdeklasser Groen Wit’62 is Apeldoorns beste

Apeldoorn CupJaar in jaar uit ging de finale van de Apeldoorn Cup tussen CSV Apeldoorn en Columbia. Maar niet dit jaar. Tweedeklasser WSV streed op het hoofdveld van sportpark Orderbos om de trofee, maar het was vierdeklasser Groen-Wit’62 die er met de hoofdprijs vandoor ging. Na een 1-1 gelijkspel eiste keeper Joep Vink de hoofdrol op, door tijdens de aansluitende penaltyserie twee strafschoppen te keren en zelf een pingel te benutten.

  1. SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt
    liveblog

    SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt

    Op de laatste zondag van maart stonden er weer de nodige duels op het programma. Voorwaarts won in een doelpuntrijk duel van WSV en nadert de Apeldoorners zo op de ranglijst. Dalfsen kon tegen Emmen een grote stap zetten richting lijfsbehoud, maar verloor met 0-2 en werkte zichzelf zo juist in de problemen. Haarle en SDOL speelden een derby die de bezoekers winnend afsloten. Robur kwam thuis tegen Holten niet verder dan een gelijkspel (1-1). Lees alles over deze wedstrijden en meer hieronder rustig terug.