Een fel kopduel tussen Wessel Pluim (Elspeet) en Jeroen Janssen (Otterlo).
Volledig scherm
Een fel kopduel tussen Wessel Pluim (Elspeet) en Jeroen Janssen (Otterlo). © Wout van Zoeren

Onverzettelijk Elspeet boekt belangrijke zege

Elspeet heeft een zeer belangrijke zege geboekt op Otterlo. Met 2-0 was de thuisploeg te sterk voor de gasten, waardoor zij Otterlo tot op één punt naderen.

 1. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
  Liveblog

  Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

  Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.
 2. Spanning in hoofdklasse terug door verlies van Urk, opleving van Alcides in degradatiestrijd, noodzakelijke zege DOS in Kamper derby
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  Spanning in hoofdklas­se terug door verlies van Urk, opleving van Alcides in degradatie­strijd, noodzake­lij­ke zege DOS in Kamper derby

  Een zaterdag vol sensatie. In de hoofdklasse, waar koploper Urk verloor. Maar ook in de eerste klasse D, waar DOS toesloeg in de Kamper derby tegen Go-Ahead. En in de tweede klasse G, bij de titanenstrijd tussen Batavia'90 en asv Dronten. Hieronder vindt u het overzicht van alle wedstrijden van dit weekeinde. Uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen, inclusief reacties van de trainers. Dit overzicht wordt aangevuld.

Amateurvoetbal