Ryo Ikegaya  wordt belaagd door een speler van Batavia ‘90. De 'Blauwen' gingen op eigen veld met 0-3 ten onder tegen de koploper in de tweede klasse I.
Volledig scherm
PREMIUM
Ryo Ikegaya wordt belaagd door een speler van Batavia ‘90. De 'Blauwen' gingen op eigen veld met 0-3 ten onder tegen de koploper in de tweede klasse I. © Maarten Sprangh

Op Berg en Bos kan men alleen juichen voor Oranje: AGOVV krijgt van Batavia '90 lesje in doelgerichtheid: 0-3

Tweede klasseDe wetenschap dat Batavia’90 vorige week bij laagvlieger IJVV voor het eerst dit seizoen niet de volle buit binnenhaalde, sterkte AGOVV in de gedachte dat het de lijstaanvoerder uit Lelystad weleens punten afhandig kon maken. Het bleek niet meer dan ijdele hoop: 0-3. Op sportpark Berg en Bos werd zaterdagmiddag alleen gejuicht voor het Nederlands elftal.

  1. Alcides gestaakt, HHC blijft ongeslagen en SC Genemuiden doet goede zaken
    PREMIUM
    Overzicht Zwolle

    Alcides gestaakt, HHC blijft ongeslagen en SC Genemuiden doet goede zaken

    HHC bleef ongeslagen, maar liep op bezoek bij Quick Boys wel tegen het eerste puntverlies van het jaar aan. SC Genemuiden speelde tegen Swift de eerste wedstrijd van dit kalenderjaar en deed dat verdienstelijk, want er werden drie punten bijgeschreven. d’Olde Veste’54 deed in de degradatiezone minder goede zaken, want HZVV bleek met 1-3 te sterk. Dat en nog veel meer in dit overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.