Patrick Maneschijn heeft de voorzichtigheid overboord gegooid, nu hij niet meer bang is om terug te vallen. „Ik kan nu eindelijk weer voluit spelen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Maneschijn heeft de voorzichtigheid overboord gegooid, nu hij niet meer bang is om terug te vallen. „Ik kan nu eindelijk weer voluit spelen.” © Wout van Zoeren

Patrick Maneschijn heeft het plezier teruggevonden, nu hij eindelijk vrij is van pijntjes

CSV ApeldoornNa jarenlang te hebben gekwakkeld met blessures, kan Patrick Maneschijn nu eindelijk pijnvrij voetballen. En hoe. De aanvaller maakte afgelopen dinsdag twee doelpunten tijdens de 4-0 zege op SVI en bereidde dit weekend het eregoaltje van Laurence van den Enk voor in de met 4-1 verloren oefenwedstrijd tegen DVS’33. Maar belangrijker: de Deventenaar wíl weer voetballen.

 1. Dalfsen herstelt zich knap, VENO stunt tegen koploper Emmeloord, Hoonhorst boekt eerste zege in vijf maanden
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  Dalfsen herstelt zich knap, VENO stunt tegen koploper Emmeloord, Hoonhorst boekt eerste zege in vijf maanden

  Dit weekend stond er eigenlijk geen divisievoetbal op het programma, maar vanwege de sneeuwval van vorig weekend werd er toch gevoetbald in de derde en vierde divisie. Zo zette Staphorst een belangrijke stap richting handhaving, terwijl Berkum in de vierde divisie de kraker tegen d’Olde Veste’54 won. SC Genemuiden verloor in diezelfde vierde divisie de laatste strohalm voor de titel. In de lagere competities won WVF de Zwolse derby tegen ZAC, terwijl DESZ klop kreeg van Unicum.
 1. LIVE | Voorwaarts op rozen tegen VSW, FC Oldemarkt neemt de leiding en Robur in de problemen
  Liveblog

  LIVE | Voorwaarts op rozen tegen VSW, FC Oldemarkt neemt de leiding en Robur in de problemen

  Op de laatste zondag van maart staan er weer de nodige duels op het programma. WSV gaat op bezoek bij Voorwaarts, dat bij winst op één punt de Apeldoorners nadert. Dalfsen kan een grote stap zetten richting lijfsbehoud in de eerste klasse tegen laagvlieger Emmen. In de vierde klasse G treft nummer twee Haarle SDOL, dat vierde staat, maar nog twee duels tegoed heeft. Deze en nog veel meer wedstrijden volgt u live in dit liveblog.