Er stond in de afgelopen weken geen maat op HHC Hardenberg. De ploeg van Pascal Diender bleef maar winnen in de Tweede divisie en veroverde vorige week de koppositie. Maar vanmiddag ging het helemaal mis: Rijnsburgse Boys speelde de koploper naar een 1-6 nederlaag.
Volledig scherm
Er stond in de afgelopen weken geen maat op HHC Hardenberg. De ploeg van Pascal Diender bleef maar winnen in de Tweede divisie en veroverde vorige week de koppositie. Maar vanmiddag ging het helemaal mis: Rijnsburgse Boys speelde de koploper naar een 1-6 nederlaag. © Pro Shots / Ron Jonker

Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

LiveblogZowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.

  1. Onwaarschijnlijke ommekeer bezorgt Albatross langzaamaan degradatiezorgen
    PREMIUM
    derde klasse

    Onwaar­schijn­lij­ke ommekeer bezorgt Albatross langzaam­aan degradatie­zor­gen

    Het zag er allemaal zo goed uit voor Albatross. Na 23 minuten moest tegenstander Diepenveen verder met 10 man en na een halfuur kwam de thuisploeg op voorsprong. Na de gelijkmaker voor rust zag het er in de tweede helft echter heel anders uit. Diepenveen voetbalde veel beter dan Albatross en liep uit naar een verdiende 1-3 voorsprong. Albatross kwam in blessuretijd door een slotoffensief nog terug tot 2-3, maar daar bleef het bij.