Arend van de Wetering zet Stefan Maat de voet dwars.
Volledig scherm
Arend van de Wetering zet Stefan Maat de voet dwars. © Foto Freddy Schinkel

Punt resteert voor SC Genemuiden na razendsnel doelpunt

SC Genemuiden had het zaterdagmiddag, ondanks een goed begin van de wedstrijd, bijzonder lastig met Excelsior'31. Het werd 1-1. Op meer dan dat had het team van coach Jan van Raalte ook geen recht.

 1. Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen
  Liveblog

  Heino overklast Dalfsen, Robur et Velocitas en Sallandia maken er zeven en Alcides tankt vertrouwen

  Twee keer wist Alcides pas te winnen in de tweede seizoenshelft. Daar leek zondagmiddag op bezoek bij Hoogeveen verandering in te komen, ware het niet dat de ploeg uit Meppel haar 0-2 voorsprong uit handen gaf. Ze tankte desondanks vertrouwen voor het restant van het seizoen. Dat gold ook voor Robur et Velocitas, dat zeven keer scoorde, evenals Sallandia. Heino demonstreerde nog maar eens dat het in topvorm verkeert, terwijl Rohda Raalte het kampioenschap eigenlijk niet meer kan ontgaan. Dat en nog veel meer bracht deze speeldag in het amateurvoetbal.
 2. Weinig geduld en zoektocht naar speeltijd liggen ten grondslag aan Kamper transfergeweld
  PREMIUM

  Weinig geduld en zoektocht naar speeltijd liggen ten grondslag aan Kamper transferge­weld

  Transfers binnen Kampen zijn zeker niet nieuw te noemen, dat begint zelfs al in de jeugd en elk jaar zijn er weer spelers die van de ene naar de andere club hoppen. Maar wie de volop draaiende carrousel een beetje in de gaten heeft gehouden, zal waarschijnlijk denken dat het komende zomer louter verkeer is tussen de eersteklassers Go-Ahead Kampen, KHC en DOS Kampen, al is dat natuurlijk niet zo.

Amateurvoetbal