Rav van den Berg krijgt komend week de kans om zich met Oranje O19 te onderscheiden.
Volledig scherm
Rav van den Berg krijgt komend week de kans om zich met Oranje O19 te onderscheiden. © Pro Shots / Niels Boersema

Rav van den Berg komt met Oranje O19 naar Hardenberg

OranjeRav van den Berg heeft de schifting overleefd. De verdediger van PEC Zwolle speelt komende week met Oranje O19 de eerste EK-kwalificatiewedstrijden in Hardenberg en Assen.

 1. Herboldt rook aan profvoetbal maar is blij bij WSV: ‘Ik zie het vooral als leerzaam avontuur’
  PREMIUM
  eerste klasse

  Herboldt rook aan profvoet­bal maar is blij bij WSV: ‘Ik zie het vooral als leerzaam avon­tuur’

  APELDOORN - Hij mocht een jaartje ruiken aan een professionele voetbalomgeving, nu is hij alweer enkele seizoenen terug bij zijn jeugdliefde, WSV. Jorrel Herboldt speelde even voor Vitesse in Arnhem en is vooral blij met de ervaringen die hij daar opdeed. Zondagmiddag stuntte hij met de Apeldoornse eersteklasser door de ongenaakbare koploper De Bataven met 2-1 te verslaan. ,,Wij hebben gewoon heel veel zelfvertrouwen in deze fase.”
 2. Onwaarschijnlijke ommekeer bezorgt Albatross langzaamaan degradatiezorgen
  PREMIUM
  derde klasse

  Onwaar­schijn­lij­ke ommekeer bezorgt Albatross langzaam­aan degradatie­zor­gen

  Het zag er allemaal zo goed uit voor Albatross. Na 23 minuten moest tegenstander Diepenveen verder met 10 man en na een halfuur kwam de thuisploeg op voorsprong. Na de gelijkmaker voor rust zag het er in de tweede helft echter heel anders uit. Diepenveen voetbalde veel beter dan Albatross en liep uit naar een verdiende 1-3 voorsprong. Albatross kwam in blessuretijd door een slotoffensief nog terug tot 2-3, maar daar bleef het bij.