Volledig scherm
In verband met de erg warme weersomstandigheden liet de arbiter van dienst de spelers regelmatig naar de kant gaan voor een drinkpauze. Het mocht niet baten voor Reünie. © Dick Weggelaar

Reünie na verlies tegen KOSC terug naar vierde klasse

degradatieNa het laatste fluitsignaal bij het duel tussen Reünie en KOSC was er uiteraard wel teleurstelling bij de thuisclub, maar het leek meer op een soort berusting. De Borculoёrs moesten in het thuisduel tegen KOSC uit Ootmarsum winnen om nog een kans te maken op handhaving in de derde klasse. Dat is niet gelukt. De ploeg van trainer Peter Jansen verloor met 1-4 en mag het in het nieuwe seizoen weer gaan proberen in de vierde klasse.

De winst voor de formatie uit Twente was verdiend, want KOSC was slagvaardiger en sloeg op de juiste momenten toe. ,,Op de nederlaag valt niets af te dingen”, vond Peter Jansen van de club uit Borculo. ,,Het moest in deze ene wedstrijd gebeuren en dat was vandaag voor ons te veel gevraagd. We gaan niettemin vol vertrouwen richting nieuwe competitie.”

Danny Verhoeven is centrale verdediger van Reünie. Hij speelde een solide partij, maar kon ook niet voorkomen dat de bezoekers viermaal doel troffen. ,,Toch jammer, na de winterstop hebben we – onder de nieuwe trainer  – een geweldige serie neergezet. Maar vandaag bleek dat helaas net niet voldoende.”

Reünie-KOSC 1-4 (1-2). 4. Stefan Bonke 0-1, 19. Martijn Rexwinkel 1-1, 38. Rogier Busscher 1-2, 52. Wouter Engbers 1-3, 82. Stijn Bruns 1-4.

Amateurvoetbal