Joost van de Laan van de Hoven en De Gazelle-speler Joel Waslander duelleren om de bal. De ontmoeting in 4F eindigde in een 3-2 zege voor De Hoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost van de Laan van de Hoven en De Gazelle-speler Joel Waslander duelleren om de bal. De ontmoeting in 4F eindigde in een 3-2 zege voor De Hoven. © De Stentor Ronny te Wechel

Rohda Raalte met ruime cijfers langs Voorwaarts, ABS houdt koploper AZC op 2-2 en De Hoven dankt 15-jarige speler

Overzicht Deventer/ZutphenOok donderdagavond rolde de bal op de regionale velden. De teams uit de eerste, tweede, derde en vierde klasse van het zondagvoetbal werkten namelijk een volledige speelronde af. In onderstaand overzicht vindt je de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen van de duels die vanavond gespeeld zijn.

 1. Sportagenda Zwolle: HHC gaat tweede plaats verdedigen, laatste kans Rouveen en heren SWOL tweemaal tegen koploper
  PREMIUM
  Sportagenda zwolle

  Sportagen­da Zwolle: HHC gaat tweede plaats verdedigen, laatste kans Rouveen en heren SWOL tweemaal tegen koploper

  Een enigszins rustig sportweekend, want in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal komt alleen Flevo Boys in actie. De ploegen in de tweede en derde divisie komen wel in actie, net als de teams in de lagere competities. Daarnaast gaat Landstede Hammers verder in de crossborder play-offs, terwijl er voor de heren van SWOL 1894 een dubbele ontmoeting met de koploper op het programma staat.
 2. WSV weer aan kop, Robur et Velocitas blijft meedoen voor de titel en TKA ontworstelt zich aan de degradatiezone
  PREMIUM
  Overzicht Apeldoorn/Veluwe

  WSV weer aan kop, Robur et Velocitas blijft meedoen voor de titel en TKA ontwor­stelt zich aan de degradatie­zo­ne

  Ook donderdag kwamen de amateurvoetballers weer in actie. WSV, Robur et Velocitas, Klarenbeek en Epe bleven in hun klasse in de race voor de titel. Emst, Loenermark en TKA deden goede zaken in hun poging om uit de nacompetitie te blijven. Hieronder het overzicht van alle wedstrijden in dit midweekse programma, inclusief uitslagen, doelpuntenmakers en reacties van de trainers.

Amateurvoetbal