Yumé Ramos scoort voor Flevo Boys tegen SDC Putten, maar het was niet genoeg voor de winst.
Volledig scherm
PREMIUM
Yumé Ramos scoort voor Flevo Boys tegen SDC Putten, maar het was niet genoeg voor de winst. © Freddy Schinkel

Rouveen ziet Hatto Heim kampioen worden, duur puntverlies voor HHC en SVI boekt monsterzege tegen koploper SDV Barneveld

Overzicht ZwolleOp de zaterdag dat Hatto Heim het langverwachte kampioenschap binnensleepte na een finale in Rouveen, werden er nog veel meer interessante wedstrijden gespeeld. HHC liet dure punten liggen tegen Scheveningen, terwijl Flevo Boys een punt overhield aan het onderlinge treffen met SDC Putten. SVI was misschien wel dé verrassing van de dag: met een gehavende selectie versloeg het koploper SDV Barneveld met indrukwekkende cijfers (6-0). Hieronder vindt u het overzicht van alle wedstrijden. Uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen, inclusief reacties van de trainers. Dit overzicht wordt aangevuld. 

  1. Robur et Velocitas met lege handen, Emst gedegradeerd en DVS’33, Oene, SEH en AGOVV houden zicht op promotie
    PREMIUM
    Overzicht Apeldoorn/Veluwe

    Robur et Velocitas met lege handen, Emst gedegra­deerd en DVS’33, Oene, SEH en AGOVV houden zicht op promotie

    Voor sommige ploegen is het voetbalseizoen nog niet voorbij. Zij moeten aan de bak voor de nacompetitie. Een toetje dat zoet, maar ook heel vervelend kan smaken. zoals ’t Harde, WZC, Teuge, Sparta Nijkerk en Hattem ondervonden. Korte verslagen, reacties van trainers en de doelpuntenmakers van alle wedstrijden in de regio vindt u in onderstaand overzicht. Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld.

Amateurvoetbal