Het ging er niet altijd even zachtzinnig aan toe in de strijd tussen Wissel en Sallandia, bij beide teams werd een speler van het veld gestuurd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ging er niet altijd even zachtzinnig aan toe in de strijd tussen Wissel en Sallandia, bij beide teams werd een speler van het veld gestuurd. © OrangePictures / Johan Wolff

Sallandia heeft titel in vijfde klasse voor het grijpen na verhitte galavoorstelling tegen Wissel

vijfde klasseVoor Sallandia had de wedstrijd tegen Wissel bijna alles: veel doelpunten, mooie aanvallen, opstootjes en rode kaarten. Na het laatste fluitsignaal stapte het team van trainer Björn Rutten met een ruime 0-7 overwinning van het veld. Het kampioenschap kon nog niet gevierd worden, het komt aan op de laatste wedstrijd tegen concurrent Voorst.

  1. Ambitieus Batavia’90 beloont zichzelf niet in finale nacompetitie: ‘Hoe veel kansen hebben wij gehad? En zij?’
    PREMIUM
    nacompetitie

    Ambitieus Batavia’90 beloont zichzelf niet in finale nacompeti­tie: ‘Hoe veel kansen hebben wij gehad? En zij?’

    Het had een prachtige dag moeten worden voor het Lelystadse voetbal en voor Batavia’90 in het bijzonder. Maar in plaats van een groot promotiefeest was er aan het eind van de middag vooral gigantische teleurstelling bij de blauw-zwarten, die door een late tegentreffer de finale van de nacompetitie voor een plaats in de eerste klasse verloren van Hulzense Boys (1-2).

Amateurvoetbal