Eemdijk scoort tegen SV Urk, één van de drie treffers die de koploper van de Hoofdklasse B zaterdagmiddag moest incasseren. Daardoor is de spanning bovenin helemaal terug.
Volledig scherm
Eemdijk scoort tegen SV Urk, één van de drie treffers die de koploper van de Hoofdklasse B zaterdagmiddag moest incasseren. Daardoor is de spanning bovenin helemaal terug. © Foto Freddy Schinkel

SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

LiveblogBij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen. 

  1. WSV weer aan kop, Robur et Velocitas blijft meedoen voor de titel en TKA ontworstelt zich aan de degradatiezone
    PREMIUM
    Overzicht Apeldoorn/Veluwe

    WSV weer aan kop, Robur et Velocitas blijft meedoen voor de titel en TKA ontwor­stelt zich aan de degradatie­zo­ne

    Ook donderdag kwamen de amateurvoetballers weer in actie. WSV, Robur et Velocitas, Klarenbeek en Epe bleven in hun klasse in de race voor de titel. Emst, Loenermark en TKA deden goede zaken in hun poging om uit de nacompetitie te blijven. Hieronder het overzicht van alle wedstrijden in dit midweekse programma, inclusief uitslagen, doelpuntenmakers en reacties van de trainers.

Amateurvoetbal