Maurice de Ruiter, die van Sparta Nijkerk is overgestapt naar Spakenburg, mag voorlopig niet voetballen.
Volledig scherm
PREMIUM
Maurice de Ruiter, die van Sparta Nijkerk is overgestapt naar Spakenburg, mag voorlopig niet voetballen. © Orange Pictures / Pieter van der Woude

Schorsing De Ruiter na misdraging op bedrijventoernooi Ermelo na twee weken opgeheven

De storm is overgewaaid voor Maurice de Ruiter. De aanvaller mag na een schorsing van twee weken weer voetballen voor Spakenburg.

7 reacties

 • P.J. Koerhuis

  2 maanden geleden
  Belachelijk, je misdragen en dan maar zo kort geschorst worden. KNVB durf eens een voorbeeld te stellen en op te treden. En dan vinden ze het raar dat zoveel scheidsrechters stoppen.
 • Henk Harmens

  2 maanden geleden
  Het verbaasd mij, dat spelers die onder contract staan. Zo maar meespelen bij z’n toernooi. Heeft men daar toestemming voor? Deze spelers als ze mee doen, worden ook uitgedaagd. Vervolgens zijn er scheidsrechters die ook in de aanval gaan. Echter is het niet goed te praten, als je hier aan mee doet. Het niveau is vaak van de onderbond. En je krijg dan ook vaak scheidsrechters van dat niveau.
 • Elly Verrips

  3 maanden geleden
  Paul Eijk. Moeilijk he, lezen.
 • Paul Eijk

  3 maanden geleden
  Er staat veel maar ook niets in dit artikel wat deed hij wel en niet en wat wordt gezegd dat hij deed ik lees het niet sorry.
 • Elly Verrips

  3 maanden geleden
  Drie jaar geleden bij IJsselmeervogels weggestuurd omdat hij een medespeler heeft geslagen. Arbiter nu belaagd..... Hierop is maar 1 antwoord mogelijk, levenslange schorsing bij welke club dan ook.