Volledig scherm
Putten - SDC-trainer Michael van den Berg

SDC Putten moet late gelijkmaker toestaan

SDC Putten is de competitie begonnen met een 2-2 gelijkspel bij AZSV. Pas vlak voor tijd maakte de ploeg uit Aalten de gelijkmaker uit een strafschop.

SDC Putten begon met een meevaller aan de wedstrijd toen het zelf een strafschop kreeg, nadat Jurrian van den Brink werd weggeduwd. Rob Knul was trefzeker en scoorde 0-1. De voorsprong verdampte echter snel toen Niek te Veluwe vijf minuten later alweer de gelijkmaker scoorde. Na rust scoorde Martijn Duits op curieuze wijze toen de bal rechtstreeks uit een corner in de goal belandde. 

Vlak daarna ging de bal op de stip in het voordeel van AZSV. SDC Putten-keeper Martin van Barneveld pakte de strafschop van Robin Thuss en hield zijn ploeg daarmee overeind. Toch zou het nog mis gaan voor de ploeg uit Putten. Een nieuwe strafschop voor AZSV werd dit keer niet gemist. Te Veluwe bleef rustig en schoot de 2-2 eindstand op het scorebord. Over de hele wedstrijd leek dit een terechte uitslag, al stonden de gezichten bij Putten wat zuur vanwege die late gelijkmaker.

AZSV Aalten - SDC Putten 2-2 (1-1). 12. Rob Knul 0-1 (strafschop), 17. Niek te Veluwe 1-1, 77. Martijn Duits 1-2, 88. Te Veluwe 2-2 ( (strafschop). Bijzonderheid: 81. Robin Thuss (AZSV) mist strafschop.

Amateurvoetbal