DS-2019-3751 - HATTEM - Martijn de Vries, boegbeeld van Smash'70. Editie Sport. Foto: Pedro Sluiter PS_30_04_19
Volledig scherm
DS-2019-3751 - HATTEM - Martijn de Vries, boegbeeld van Smash'70. Editie Sport. Foto: Pedro Sluiter PS_30_04_19 © Pedro Sluiter Foto

Smash’70 lijdt opnieuw nederlaag

gevoelige tikEen week na de nederlaag tegen Hilversum hebben de tafeltennissers van Smash’70 opnieuw een gevoelige tik op de neus gekregen. In Leiden bleek Scylla met 4-2 te sterk voor de ploeg van speler/coach Gerben Last.

De twee ploegen ontliepen elkaar niet veel. Smash keek al gauw tegen een 2-0 achterstand aan doordat het Belgische talent Jasper Merckx won van Last (3-0) en Kazeem Nasiru te sterk was voor Koen Hageraats (3-1). De Hattemer kopman verloor vervolgens ook van Merckx (3-1).

Martijn de Vries bracht de spanning enigszins terug door Olivier Altenburg in een spannende wedstrijd (2-3) te verslaan. Nadat Last ook won van Altenburg behoorde een gelijkspel ineens weer tot de mogelijkheden. Alles hing af van de laatste partij tussen Nasiru en De Vries. In een ware thriller over vijf games trok De Vries vervolgens aan het kortste eind, waardoor de 4-2 nederlaag een feit was.

De eerstvolgende competitiewedstrijd van Smash’70 is op zaterdag 12 oktober. Dan komt topploeg Taverzo naar de sfeervolle sporthal aan het Eierdijkje.

Punten Smash’70: Martijn de Vries, Gerben Last.

Amateurvoetbal