Een typerend beeld voor Alcides dit seizoen. De Meppeler ploeg werd ook in de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887 op een kansloze nederlaag getrakteerd.
Volledig scherm
Een typerend beeld voor Alcides dit seizoen. De Meppeler ploeg werd ook in de thuiswedstrijd tegen Be Quick 1887 op een kansloze nederlaag getrakteerd. © Wilbert Bijzitter

Spectaculaire speeldag pakt heerlijk uit voor SV Urk en Olde Veste, terwijl Alcides opnieuw hard onderuit gaat

Er zal heel snel iets moeten veranderen bij Alcides. De ploeg uit Meppel ging op eigen veld kansloos onderuit tegen Be Quick 1887 en moet daardoor meer en meer rekening houden met degradatie naar de eerste klasse. SV Urk boekte daarentegen een belangrijke zege in de strijd om handhaving in de derde divisie. HHC Hardenberg herstelde zich van twee nederlagen, terwijl Flevo Boys en VVOG niets zijn opgeschoten.

  1. Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

    Csv Apeldoorn overleeft verlenging, asv Dronten knikkert Flevo Boys uit vierde divisie en doek valt voor VVOG

    Flevo Boys verschafte zichzelf wat lucht met een ticket voor de nacompetitie, maar daarin ging het alsnog mis voor de ploeg uit Emmeloord. Asv Dronten gaat een ronde verder en houdt zich op de vierde divisie, het niveau waarop VVOG na de zomer zal acteren na een nieuwe nederlaag tegen Smitshoek. Ook voor Bergentheim, Bruchterveld en Olympia’28 viel het doek, terwijl Dieze West, Genemuiden en Hierden zich plaatsen voor de volgende ronde.