Juichen vanwege een zege, dat was er voor de mannen van Flevo Boys-trainer Arjen Postma al eventjes niet meer bij. Zaterdag dan, als d’Olde Veste’54 naar Emmeloord komt?
Volledig scherm
Juichen vanwege een zege, dat was er voor de mannen van Flevo Boys-trainer Arjen Postma al eventjes niet meer bij. Zaterdag dan, als d’Olde Veste’54 naar Emmeloord komt? © Foto Freddy Schinkel

Sportagenda Zwolle: Kelderkraker in vierde divisie, derby in Bergentheim, volleybalsters sluiten 2022 af

Programma ZwolleHet laatste volledige sportweekend van 2022 staat voor de deur, want na dit weekend gaan in ieder geval de amateurvoetballers in winterslaap. De laatste speelronde mag er zijn, want wat te denken van de kelderkraker in de vierde divisie B tussen Flevo Boys en d’Olde Veste’54?

  1. Koen Logen is blij dat hij na blessureleed weer kan voetballen voor SV Epe: ‘Hoop nog tijdje mee te gaan’
    PREMIUM

    Koen Logen is blij dat hij na blessure­leed weer kan voetballen voor SV Epe: ‘Hoop nog tijdje mee te gaan’

    De werelden van WHC en Epe liepen tot voor kort ver uiteen. De één lange tijd kind aan huis in de hoofdklasse, de ander veelal actief in de tweede en derde klasse. De routine en het kwaliteitsverschil was zaterdag dan ook zichtbaar (2-0). Toch kan Epe-aanvaller Koen Logen ook genieten van het avontuur van zijn club in de eerste klasse, ondanks de zevende nederlaag op rij.