Volledig scherm
Mooie luchten boven Emmeloord. Foto: Peter Dekkers

Staphorst profiteert van missers Flevo Boys

EMMELOORD - Staphorst blijft na een geflatteerde 0-3 overwinning op Flevo Boys meedoen om de titel.

Toch zag het er lange tijd niet naar uit dat Flevo Boys het hoofd moest buigen. De ploeg begon uiterst gretig aan de wedstrijd. Zodanig dat de opgejaagde Staphorst keeper René Oosterhof al in de eerste minuut een strafschop veroorzaakte toen hij William de Boer raakte. De Boer zelf schoot de pingel knalhard naast en liet daardoor de ideale kans liggen om zijn ploeg meteen een boost te geven. In het restant van de eerste helft waren de kansen schaars.

Na rust miste Frank Post dé kans op de openingsgoal die daarna wel gemaakt werd door Staphorst. Martin van 't Ende draaide een corner in één keer binnen. Flevo Boys keeper Rodney Rosink ging bij de 0-2 van Mark Schra wederom de fout in door een bal los te laten. Opnieuw Van 't Ende schoot Staphorst met een streep in de kruising naar de 0-3 eindstand. Flevo Boys blijft door de nieuwe nederlaag hardnekkig in de degradatiezorgen.

Flevo Boys - Staphorst 0-3 (0-0). 73. Martin van 't Ende 0-1, 79. Mark Schra 0-2, 83. Van 't Ende 0-3. Bijzonderheid: 2. William de Boer (Flevo Boys) mist strafschop.

Tweets over #flesta from:sportstentorzwo since:2016-11-24

Volledig scherm
Beide elftallen voor de aftrap. Foto: Peter Dekkers

Amateurvoetbal