Staphorst slikt vlak voor rust de gelijkmaker in de thuiswedstrijd tegen FC Lisse. Marlon Luchtenberg (11) baalt.
Volledig scherm
Staphorst slikt vlak voor rust de gelijkmaker in de thuiswedstrijd tegen FC Lisse. Marlon Luchtenberg (11) baalt. © Wilbert Bijzitter

Strijdend Staphorst stuit op een betere ploeg, FC Lisse

derde divisieVoorzitter Benny Miggels maakt het toch al aangename bezoek van FC Lisse aan sportpark Het Noorderslag nog iets aangenamer op de parkeerplaats. Naast de drie punten gaat ook een door Staphorst aangeboden kratje bier mee naar de Bollenstreek, 1-3.

 1. AGOVV gaat bij Hoevelaken niet ‘linksaf’, maar rechtdoor op de ingeslagen weg
  PREMIUM
  AGOVV

  AGOVV gaat bij Hoevelaken niet ‘linksaf’, maar rechtdoor op de ingeslagen weg

  Zanger Arie Ribbens ging er in zijn legendarische carnavalskraker Polonaise Hollandaise linksaf. AGOVV ging zaterdag in Hoevelaken op de ingeslagen weg verder. Daags na Black Friday volgde tegen de plaatselijke SC een bescheiden Blue Saturday. Met een 1-4 overwinning. Om hun slag te slaan bij hun eigen prijzenfestival hoefden de zuinige Berg en Bos-bewoners zich slechts tien minuten in te spannen.
 2. Patrick Maneschijn heeft het plezier teruggevonden, nu hij eindelijk vrij is van pijntjes
  PREMIUM
  CSV Apeldoorn

  Patrick Maneschijn heeft het plezier teruggevon­den, nu hij eindelijk vrij is van pijntjes

  Na jarenlang te hebben gekwakkeld met blessures, kan Patrick Maneschijn nu eindelijk pijnvrij voetballen. En hoe. De aanvaller maakte afgelopen dinsdag twee doelpunten tijdens de 4-0 zege op SVI en bereidde dit weekend het eregoaltje van Laurence van den Enk voor in de met 4-1 verloren oefenwedstrijd tegen DVS’33. Maar belangrijker: de Deventenaar wíl weer voetballen.

Amateurvoetbal