Volledig scherm
Koen Kersten van Gorssel in duel met Anass el Hassnaoui (rechts). © De Stentor Ronny te Wechel

Strijdlustig Gorssel komt net tekort voor stunt tegen koploper

ZATERDAG 4CGORSSEL - Vierdeklasser Gorssel heeft zaterdag in eigen huis net niet kunnen stunten tegen koploper Fortissimo: 1-2. Ondanks een sterke tweede helft van de thuisploeg (0-2 bij rust) bleven de bezoekers uit Ede aan de goede kant van de score. 

Fortissimo-aanvaller Anass el Hassnaoui maakte voor de pauze beide treffers voor zijn ploeg. Bij de eerste goal hield de grensrechter van Gorssel de vlag in de lucht voor buitenspel. De scheidsrechter wilde echter van niets weten en keurde het doelpunt goed. Vlak voor rust werd het 0-2.

Strijd

Na de hervatting knokte Gorssel zich terug in de wedstrijd door meer strijd op de mat te leggen. Toen Rutger Vonk na ruim een uur de 1-2 maakte, was het geloof helemaal terug bij Gorssel. Beide teams kwamen in de slotfase meerdere keren bij het doel om de vierde treffer van de middag te maken. Desondanks bleef het 1-2.

Opstootje

Na het eindsignaal ontstond er nog even een opstootje op het veld. Anass el Hassnaoui daagde Gorssel-trainer Donovan Tegelaar uit door voor hem te gaan juichen. De coach reageerde met een tikje en ook meerdere spelers bemoeiden zich ermee. El Hassnaoui werd door teamgenoten weggetrokken, om escalatie te voorkomen. Tegelaar bood naderhand zijn excuses aan voor zijn reactie.

Amateurvoetbal