Na de zeges op Gemert en Staphorst hoopte SV Urk zich ten koste van Katwijk te plaatsen voor de volgende ronde van de KNVB Beker, maar de bezoekers gingen een stuk beter met hun kansen om.
Volledig scherm
Na de zeges op Gemert en Staphorst hoopte SV Urk zich ten koste van Katwijk te plaatsen voor de volgende ronde van de KNVB Beker, maar de bezoekers gingen een stuk beter met hun kansen om. © Foto Freddy Schinkel
Urk URK
0
EINDE
3
VV Katwijk KAT
  • Tim Freriks Goal 6'
  • Killian van Mil Goal 73'
  • Alljereau Mercera Goal 89'

SV Urk krijgt van Katwijk lesje in effectiviteit: bekeravontuur zit erop

SV Urk hoopte zich vanavond ten koste van Katwijk te verzekeren van een plekje bij de laatste zestien van de KNVB Beker, maar daar is het niet in geslaagd. Tim Freriks opende al vroeg de score namens de bezoekers en die klap kwam de thuisploeg niet te boven. De 0-2 van Killian van Mil diep in de tweede helft maakte definitief een einde aan de Urker bekerdroom. Alljereau Mercera bepaalde de eindstand op 0-3.

  1. DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur
    Liveblog

    DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

    SV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.