Nedin Duman (links) en Nick Werkhoven duelleren om de bal.
Volledig scherm
Nedin Duman (links) en Nick Werkhoven duelleren om de bal. © Maarten Sprangh

TKA slachtoffer van dadendrang Orderbos: 7-1

einde slechte serieOrderbos heeft in de vierde klasse F op ondubbelzinnige wijze een eind gemaakt een slechte serie wedstrijden. Het armoedige TKA werd in de Orderbosderby met 7-1 verslagen.

Na tien minuten was het duel in feite al gespeeld. Twee keer kwam Orderbos dreigend in de buurt van het doel van Burhan Gür, twee keer was het raak. Kort voor rust ontvlamde het duel opnieuw. Dennis Dielemans maakte de derde treffer voor Orderbos en kort daarna ging Atakan Lacin twee keer binnen een paar seconden in de fout en kon met een dubbele gele kaart inrukken.

Van een wedstrijd was daarna geen sprake meer en Orderbos freewheelde met een aantal fraaie aanvallen naar een 7-0 voorsprong. In de slotfase redde Erven Cetin nog de eer voor TKA. Het was pas de eerste treffer voor de club, die een loodzwaar seizoen tegemoet gaat.

4e klasse F, zondag: Orderbos – TKA 7-1 (3-0). 3. Klevin Zonnenberg 1-0, 10. Dennis Dielemans 2-0, 34. Miguel Kraaijeveld 3-0, 48. Dielemans 4-0, 54. Peter Jan Kloppers 5-0, 58. Zonnenberg 6-0, 68. Kloppers 7-0, 87. Erven Cetin 7-1. 
Bijzonderheid: rode kaart (2x geel) voor Atakan Lacin (TKA, 37.)

Amateurvoetbal