Trainer Patrick Visser (feestend met Oranje Zwart) gaat komend seizoen aan de slag in woonplaats Havelte.
Volledig scherm
Trainer Patrick Visser (feestend met Oranje Zwart) gaat komend seizoen aan de slag in woonplaats Havelte. © Martijn Bijzitter

Trainer Patrick Visser aan de slag in Havelte, zijn eigen dorp

TRAINERSCARROUSELTrainer Patrick Visser (43) van Oranje-Zwart uit Wanneperveen is komend seizoen werkzaam in zijn woonplaats Havelte. Hij wordt de opvolger van Eric Folio, die naar Kuinre gaat.

 1. Urk behoudt koppositie en helpt Berkum met handhaving, DESZ onderuit in Elim
  Overzicht Zwolle

  Urk behoudt koppositie en helpt Berkum met handhaving, DESZ onderuit in Elim

  Berkum heeft uitstekende zaken gedaan tijdens de midweekse speelronde. Door zelf met 0-3 te winnen van NSC Nijkerk én met een beetje hulp van Urk, dat concurrent ONS Sneek versloeg, handhaaft Berkum zich in de Hoofdklasse B. DESZ was minder fortuinlijk, zij verloren in een leuke wedstrijd van Elim. Uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen, inclusief reacties van de trainers. Dit overzicht wordt aangevuld.
 2. Sportagenda Zwolle: druk programma topamateurs, beslissende fase korfbal en worden d’Olde Veste en asv Dronten kampioen?
  Sportagenda Zwolle

  Sportagen­da Zwolle: druk programma topama­teurs, beslissen­de fase korfbal en worden d’Olde Veste en asv Dronten kampioen?

  Er wachten drukke sportdagen, want rond het weekeinde van Hemelvaart worden veel wedstrijden afgewerkt. Neem bijvoorbeeld de topamateurs in het voetbal, die bijna allemaal twee keer in actie komen. Daarnaast naderen de veldcompetities in het korfbal de beslissende fases en wacht er voor eersteklasser d’Olde Veste en tweedeklasser asv Dronten misschien wel een feestje.

Amateurvoetbal