De relatie tussen Staphorst en trainer Paul Weerman is zo goed, dat nu al is besloten tot contractverlenging.
Volledig scherm
De relatie tussen Staphorst en trainer Paul Weerman is zo goed, dat nu al is besloten tot contractverlenging. © Martijn Bijzitter

Trainer Paul Weerman langer bij Staphorst

TRAINERSCARROUSELTrainer Paul Weerman heeft zijn contract bij hoofdklasser VV Staphorst met een jaar verlengd. De samenwerking tussen hem en de club bevalt zo goed, dat nu al is besloten om langer door te gaan.

Tussen de oefenmeester en de club vonden in de afgelopen periode meerdere positieve gesprekken plaats. Uit die gesprekken is gebleken dat de club in Weerman een communicatief sterke trainer ziet, en los van de prestaties ziet de club een duidelijke rode draad in het werk van Weerman. Ook heerst er een ‘open en gezonde sfeer binnen de selectie’.

Betrokken

Met Weerman (42) wil Staphorst dit jaar en volgend jaar meestrijden in de top van de hoofdklasse. Weerman zelf is blij met zijn werk bij de club en voelt zich thuis. ,,Staphorst is een mooie, betrokken en ambitieuze club. De cultuur van een dorpsclub past goed bij me en zorgt voor een gevoel van betrokkenheid en gastvrijheid”, vertelt hij op de clubsite.

,,Soms is het ook wel even wennen, omdat velen binnen de club een mening hebben over de gang van zaken. Echter toont dit nogmaals de betrokkenheid bij de club en de wens om het zo goed mogelijk te doen. Discussies over onderwerpen als eigen jeugd, spelers van buiten en/of de sportieve doelstellingen voer ik dan ook graag, omdat deze discussies binnen alle verenigingen erg leven. Maar los van de gezonde discussies overheerst een gevoel van tevredenheid en zie ik voldoende prachtige uitdagingen liggen voor mezelf als trainer van deze mooie club.”

Amateurvoetbal