Volledig scherm
Richard Plug verkast binnen vijf dagen tijd van DVS'33 naar VVSB. © Orange Pictures/Pieter van der Woude

Trainer Richard Plug is alweer onderdak, bij VVSB

TRAINERSCARROUSELRichard Plug, die vrijdag afscheid nam van DVS'33, heeft in sneltreinvaart een nieuwe club gevonden. De coach uit IJmuiden stapt in bij VVSB uit Noordwijkerhout, de nummer 7 van de derde divisie.

Plug (52) heeft geprofiteerd van een kleine trainerscarrousel, die op gang is gebracht door Feyenoord. De Rotterdamse club haalde John de Wolf weg bij Spakenburg, dat op haar beurt Eric Meijers weghaalde bij VVSB.

Plug kon zelf vorige week nog naar de Blauwen, maar koos er toen voor loyaal te blijven aan de spelers van DVS’33. Doordat de druk op zijn persoon te groot werd bood Plug donderdagavond zijn ontslag aan bij het bestuur van de Ermelose club. Een dag later gingen beide partijen ‘met wederzijds goedvinden’ hun eigen weg. Na enige dagen van radiostilte heeft de oefenmeester nu dus een nieuwe werkgever gevonden. Plug begint maandag aan zijn nieuwe klus en tekent tot en met de zomer van 2021 bij VVSB.

DVS'33 en VVSB treffen elkaar in april nog, in Ermelo. Eerder deze maand zat Plug nog op de bank toen DVS'33 won in Noordwijkerhout (1-3).

Amateurvoetbal