Mark Tuijtel (links, namens Albatross tegen Vaassen) kiest voor een rentree bij WSV.
Volledig scherm
Mark Tuijtel (links, namens Albatross tegen Vaassen) kiest voor een rentree bij WSV. © Maarten Sprangh

Tuijtel kiest na Albatross weer voor oude liefde WSV

SPELERSCARROUSELMark Tuijtel keert terug op het oude nest, bij WSV in Apeldoorn. De middenvelder, die ook als verdediger uit de voeten kan, komt komende zomer over van Albatross uit Ugchelen.

,,Mark keert dus na een periode van vijf jaar terug bij WSV, waar hij ook zijn opleiding heeft doorlopen”, stelt trainer Jordy Vakkert. Tuijtel reageert op zijn beurt: ,,Albatross heeft mij een geweldige tijd bezorgd, maar ik wil graag de uitdaging bij WSV aangaan. Ik ben 29 jaar. Als ik mij daar in de selectie wil knokken, moet het nu voor mijn gevoel. Er zit een aantal oude bekenden in de selectie, mede daardoor nu de overstap naar WSV.”

Naast Tuijtel hebben diverse WSV-spelers hun ja-woord gegeven voor een nieuw seizoen op sportpark De Voorwaarts. Dat zijn doelman Siemen Reusken en de spelers Remy Peters, Niels Verschuur, David Spoelstra, Boaz de Feyter, Toby Kuhnen, Dani Schaufeli, Damian Schipper, Mitchel Telnekes, Ife Oduguwa, Joren Waardenburg, Noah Taribuka en Jesse Grabijn.

Vakkert: ,,De verwachting is verder dat er vanuit Onder 19 en WSV 2 nog een aantal spelers zullen worden toegevoegd aan de selectie voor het nieuwe seizoen.”

Amateurvoetbal