SEH speelde eerder dit seizoen de derby tegen VEVO in een heerlijke ambiance, op beeld Heerdenaar Dennis Bijsterbosch (l) tegen Jonas Faber. De grote vraag is nu wat er met de Heerder derby gaat gebeuren.
Volledig scherm
SEH speelde eerder dit seizoen de derby tegen VEVO in een heerlijke ambiance, op beeld Heerdenaar Dennis Bijsterbosch (l) tegen Jonas Faber. De grote vraag is nu wat er met de Heerder derby gaat gebeuren. © Henri van der Beek

Tweede poging voor eerste Heerder derby staat alweer op de tocht: ‘Dit is een minder geschikte datum’

De eerste ontmoeting in competitieverband tussen SEH en VV Heerde staat allerminst onder een goed gesternte. Nadat de wedstrijd in het afgelopen weekeinde werd afgelast door burgemeester Jan Willem Wiggers staat het duel nu gepland voor dinsdagavond 30 november. Ook dat lijkt onhaalbare kaart.

  1. Klarenbeek zet met een vijfklapper van Leon Brouwer Orderbos weer terug op aarde
    PREMIUM
    Vierde klasse

    Klarenbeek zet met een vijfklap­per van Leon Brouwer Orderbos weer terug op aarde

    Het gebeurt niet vaak dat voetballers op vierde klasse-amateurniveau een publiekswissel krijgen. Leon Brouwer had het speciale eerbetoon van zijn medespelers en de toeschouwers dubbel en dwars verdiend. De aanwezigen op sportpark De Pauw vonden het wel een applausje waard dat de aanvaller alle vijf de doelpunten voor zijn rekening nam waarop SC Klarenbeek een pover SV Orderbos bij een 5-1 aframmeling trakteerde.