SEH speelde eerder dit seizoen de derby tegen VEVO in een heerlijke ambiance, op beeld Heerdenaar Dennis Bijsterbosch (l) tegen Jonas Faber. De grote vraag is nu wat er met de Heerder derby gaat gebeuren.
Volledig scherm
SEH speelde eerder dit seizoen de derby tegen VEVO in een heerlijke ambiance, op beeld Heerdenaar Dennis Bijsterbosch (l) tegen Jonas Faber. De grote vraag is nu wat er met de Heerder derby gaat gebeuren. © Henri van der Beek

Tweede poging voor eerste Heerder derby staat alweer op de tocht: ‘Dit is een minder geschikte datum’

De eerste ontmoeting in competitieverband tussen SEH en VV Heerde staat allerminst onder een goed gesternte. Nadat de wedstrijd in het afgelopen weekeinde werd afgelast door burgemeester Jan Willem Wiggers staat het duel nu gepland voor dinsdagavond 30 november. Ook dat lijkt onhaalbare kaart.

  1. Minst gepasseerde keeper in de zaal Alpay Yuzgec moet vijf keer vissen op het veld
    PREMIUM
    WEDSTRIJD VAN DE WEEK APELDOORN

    Minst gepasseer­de keeper in de zaal Alpay Yuzgec moet vijf keer vissen op het veld

    ,,We hebben vandaag belachelijk gepresteerd. Dat moet echt beter de komende weken.” TKA-keeper Alpay Yuzgec moest zondagmiddag vijf keer vissen tijdens de derby tegen Loenermark. Het werd 5-1 voor de thuisploeg. ,,Ik moet eerlijk zeggen dat het beter met me gaat in de zaal. Bij ZVV Ede ben ik de minst gepasseerde keeper van de eerste divisie én de eredivisie.”

Amateurvoetbal