Volledig scherm
Jord Anbergen (rechts) speelt volgend seizoen weer in het shirt van EMMS. © Orangepictures/Johan Wolff

Tweetal Hoogeveen keert terug bij EMMS

Tweedeklasser EMMS heeft twee oude bekenden gestrikt voor volgend seizoen. Aanvaller Jord Anbergen en middenvelder Sebastian Kleinheerenbrink keren terug op sportpark De Kei.

Anbergen en Kleinheerenbrink komen nu nog uit voor hoofdklasser Hoogeveen. Anbergen maakte afgelopen zomer de overstap van Slagharen naar Hoogeven. De 26-jarige aanvaller was vorig jaar goed voor 31 doelpunten bij EMMS en hij speelde daardoor een grote rol in de historische promotie naar de tweede klasse. Anbergen kan het spelen en trainen bij Hoogeveen niet goed combineren met zijn dagelijkse werk en hij keert daarom terug bij EMMS.

Kleinheerenbrink kan zijn studie aan de PABO moeilijk combineren met de trainingen bij Hoogeveen. Daarom speelt hij na de zomer weer in Slagharen. De twintigjarige middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen bij Hoogeveen. Hij speelde al 73 wedstrijden in de hoofdmacht.

Heerkes langer bij Hoogeveen

Tegenover het vertrek van Anbergen en Kleinheerenbrink staat het langer vastleggen van Tom Heerkes door Hoogeveen. De Hardenberger, zoon van trainer Gert, tekent voor een jaar bij. Heerkes speelde eerder voor HHC Hardenberg en PEC Zwolle (jeugd).

Amateurvoetbal