Met twaalf punten uit de eerste vier duels ging asv Dronten uitstekend van start in de tweede klasse G. Zaterdagmiddag liep de ploeg uit Dronten echter tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Met twaalf punten uit de eerste vier duels ging asv Dronten uitstekend van start in de tweede klasse G. Zaterdagmiddag liep de ploeg uit Dronten echter tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. © Orange Pictures / Patrick Goosen

Uitslagen amateurvoetbal: DOS Kampen verliest opnieuw, asv Dronten ook onderuit en tennisuitslag in Wijthmen

Uitslagen amateurvoetbalEr wordt dit weekend weliswaar niet gevoetbald in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse, maar de clubs in de lagere competities hebben er opnieuw alles gedaan om er een gedenkwaardige speeldag van te maken. 

0 reacties

  1. Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustrerende middag en Diepenveen wint de clash der middenmoters
    Was dit de laatste?

    Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustreren­de middag en Diepenveen wint de clash der middenmo­ters

    Of onze amateurclubs in het restant van dit kalenderjaar nog in actie komen? Dat zal moeten blijken. Mocht dat niet het geval zijn, hebben de zondagclubs er in ieder geval alles aan gedaan om er een gedenkwaardige laatste speeldag van 2021 van te maken. Dat geldt vooral voor het nog altijd ongeslagen Wacker, dat veel te sterk was voor Zandhuizen. Ook Loenermark beleefde een eenvoudige middag, terwijl Heino en Heeten hun thuiswedstrijd anders hadden voorgesteld.

Amateurvoetbal