Met twaalf punten uit de eerste vier duels ging asv Dronten uitstekend van start in de tweede klasse G. Zaterdagmiddag liep de ploeg uit Dronten echter tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Met twaalf punten uit de eerste vier duels ging asv Dronten uitstekend van start in de tweede klasse G. Zaterdagmiddag liep de ploeg uit Dronten echter tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. © Orange Pictures / Patrick Goosen

Uitslagen amateurvoetbal: DOS Kampen verliest opnieuw, asv Dronten ook onderuit en tennisuitslag in Wijthmen

Uitslagen amateurvoetbalEr wordt dit weekend weliswaar niet gevoetbald in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse, maar de clubs in de lagere competities hebben er opnieuw alles gedaan om er een gedenkwaardige speeldag van te maken. 

0 reacties

 1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
  PREMIUM
  Teruglezen liveblog

  Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

  Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.
 2. Dalfsen herstelt zich knap, VENO stunt tegen koploper Emmeloord, Hoonhorst boekt eerste zege in vijf maanden
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  Dalfsen herstelt zich knap, VENO stunt tegen koploper Emmeloord, Hoonhorst boekt eerste zege in vijf maanden

  Dit weekend stond er eigenlijk geen divisievoetbal op het programma, maar vanwege de sneeuwval van vorig weekend werd er toch gevoetbald in de derde en vierde divisie. Zo zette Staphorst een belangrijke stap richting handhaving, terwijl Berkum in de vierde divisie de kraker tegen d’Olde Veste’54 won. SC Genemuiden verloor in diezelfde vierde divisie de laatste strohalm voor de titel. In de lagere competities won WVF de Zwolse derby tegen ZAC, terwijl DESZ klop kreeg van Unicum.