ZVV'56 won met 3-2 van Heeten en de ploeg kan daardoor nog verder bekeren als het de inhaalwedstrijd tegen Turkse Kracht wint.
Volledig scherm
ZVV'56 won met 3-2 van Heeten en de ploeg kan daardoor nog verder bekeren als het de inhaalwedstrijd tegen Turkse Kracht wint. © Pim Velthuizen

Uitslagen bekervoetbal: WSV en Schalkhaar helpen elkaar naar volgende ronde

BekeruitslagenDoor onderling gelijk te spelen zijn WSV en Schalkhaar op de eerste twee plaatsen in hun bekerpoule geëindigd, waardoor beiden instromen in de eerste knock-out ronde. In de poules met teams vanaf de derde klasse haalde Robur et Velocitas nog eens dubbele cijfers en verraste Beekbergen door ten koste van derdeklasser VDZ door te bekeren. Ook de eindstand bij Klarenbeek-DAVO (9-5) mag gerust opmerkelijk genoemd worden.

  1. Fedde Timmer is bij CSV Apeldoorn al volwassen, nu wacht ook privé het ‘grotemensenleven’
    PREMIUM

    Fedde Timmer is bij CSV Apeldoorn al volwassen, nu wacht ook privé het ‘grotemen­sen­le­ven’

    Doordat CSV Apeldoorn met 4-1 won van DOS Kampen zijn de Apeldoorners terug aan kop in de eerste klasse D. Fedde Timmer was één van de weinigen die vorig jaar zomer bleef, met als resultaat dat hij alles speelt en strijdt voor het kampioenschap. De 24-jarige aanvallende speler is één van de meest ervaren spelers bij CSV, en ook buiten het veld staat hij op het punt om het ‘grotemensenleven’ te ontdekken.

Amateurvoetbal