ZVV'56 won met 3-2 van Heeten en de ploeg kan daardoor nog verder bekeren als het de inhaalwedstrijd tegen Turkse Kracht wint.
Volledig scherm
ZVV'56 won met 3-2 van Heeten en de ploeg kan daardoor nog verder bekeren als het de inhaalwedstrijd tegen Turkse Kracht wint. © Pim Velthuizen

Uitslagen bekervoetbal: WSV en Schalkhaar helpen elkaar naar volgende ronde

BekeruitslagenDoor onderling gelijk te spelen zijn WSV en Schalkhaar op de eerste twee plaatsen in hun bekerpoule geëindigd, waardoor beiden instromen in de eerste knock-out ronde. In de poules met teams vanaf de derde klasse haalde Robur et Velocitas nog eens dubbele cijfers en verraste Beekbergen door ten koste van derdeklasser VDZ door te bekeren. Ook de eindstand bij Klarenbeek-DAVO (9-5) mag gerust opmerkelijk genoemd worden.

 1. Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemloze middag voor Rohda Raalte
  Liveblog

  Wéér een nederlaag voor Alcides, WSV verrast tegen de koploper en probleemlo­ze middag voor Rohda Raalte

  Het was voor aanvang van het bezoek aan Hollandia al alle hens aan dek bij Alcides en dat is er na afloop niet minder op geworden. De ploeg uit Meppel zal er uiteindelijk nog vrede mee hebben dat er ‘slechts’ met een marge van twee werd verloren. Rohda Raalte boekte daarentegen een ruime zege op VKW, terwijl Heino een punt pakte in Groningen. In de eerste klasse D zorgde WSV voor een daverende stunt door koploper De Bataven te verslaan, bij Voorwaarts zijn ze minder blij met het puntje tegen SDO.
 2. Na enkele jaren zaaien komt nu de oogsttijd voor Reaal Dronten: ‘De chemie is geweldig’
  PREMIUM
  vierde klasse

  Na enkele jaren zaaien komt nu de oogsttijd voor Reaal Dronten: ‘De chemie is geweldig’

  Alle randvoorwaarden zijn aanwezig, stelt Reaal Dronten. Nu is het aan spelers en staf om de ambitie een stabiele derdeklasser te worden, kracht bij te zetten. Dat doel staat al enkele jaren, de tijd om te oogsten is gekomen. Op bezoek bij vv Kampen gaat het allemaal niet van harte, maar wint het wel met 1-3. ,,Vorig seizoen zouden we dit soort wedstrijden verliezen.’’