Trainer Sven Slop van WWNA (links) en zijn reservespelers zijn door het dolle heen als de 1-2 valt. Martijn Jongbloed van Robur (achtergrond, zittend op kratje) denkt er het zijne van.
Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Sven Slop van WWNA (links) en zijn reservespelers zijn door het dolle heen als de 1-2 valt. Martijn Jongbloed van Robur (achtergrond, zittend op kratje) denkt er het zijne van. © Pim Velthuizen

Underdog uit Wenum-Wiesel bijt stevig door, WWNA blijft ook Robur et Velocitas de baas

derde klasseRas-optimisten uit Wenum-Wiesel die vooraf hadden verklaard dat WWNA na twee speeldagen in de derde klasse D hoger geklasseerd zou staan dan Robur et Velocitas, waren waarschijnlijk in heel Noord-Apeldoorn niet helemaal voor vol aangezien. Dat het nóg doldriester zou worden en hun WWNA na de 3-2 winst bij Robur op negen uit drie zou staan, had vermoedelijk niemand voor mogelijk gehouden.

  1. In de nieuwe kantine is het nog geen feest bij FC RDC, maar binnen de lijnen wel
    PREMIUM
    vierde klasse

    In de nieuwe kantine is het nog geen feest bij FC RDC, maar binnen de lijnen wel

    FC RDC heeft nog een ouderwets papieren clubblad. Hoewel, ouderwets? Qua vormgeving en inhoud denk je bij het doorbladeren van het RDC Magazine eerder aan een profclub dan aan een club uit de zaterdag vierde klasse. Groots aangekondigd in de jongste editie: het openen van de nieuwe kantine. Ze hadden zaterdag een groot feest voorzien op sportpark Borgele, en dat had ook gepast bij dit inderdaad schitterend geworden clubhuis. Helaas: corona gooide roet in het eten. Geen feest.

Amateurvoetbal