Unicum, in het zwart tijdens het bekerduel in Hierden, staat op de eerste plaats in de tweede klasse G.
Volledig scherm
Unicum, in het zwart tijdens het bekerduel in Hierden, staat op de eerste plaats in de tweede klasse G. © Bram van de Biezen

Unicum na twee speeldagen foutloos bovenaan

overzicht kampen/flevolandDit weekend kwamen niet alle regionale clubs in actie. Voor zowel Zalk en FC Kraggenburg stond er geen wedstrijd op het programma. Ook RKO uit Marknesse kwam niet in actie, maar dat had een andere reden.

 1. Kampioenenregen op voorlaatste speeldag: Urk, d’Olde Veste en MSC zwaaien met bloemen en bier
  PREMIUM
  overzicht zwolle

  Kampioenen­re­gen op voorlaat­ste speeldag: Urk, d’Olde Veste en MSC zwaaien met bloemen en bier

  De voorlaatste speeldag heeft al flink wat kampioenen in het amateurvoetbal opgeleverd. Op Urk was het feest, omdat Genemuiden en Volendam verzaakten. Ook bij d’Olde Veste en MSC is de kurk van de fles. Hieronder vindt u het overzicht van alle wedstrijden. Uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen, inclusief reacties van de trainers. Dit overzicht wordt aangevuld.
 2. Vrouwen Klarenbeek staan op de rand van de hoofdklasse: ‘Zou mooi zijn als we daar niet tegen degradatie strijden’
  PREMIUM

  Vrouwen Klarenbeek staan op de rand van de hoofdklas­se: ‘Zou mooi zijn als we daar niet tegen degradatie strijden’

  Er zijn veel gekke dingen gebeurd in de voetballerij. In de absolute top, de diepe kelderklasse en alles wat daar tussen zit. Onmogelijke ontsnappingen, onverwachte overwinningen of bizarre nederlagen. Maar dat het eerste vrouwenteam van SC Klarenbeek de titel in de eerste klasse B zaterdag in Hoogeveen binnenhaalt, staat toch wel rotsvast. „In de hoofdklasse zullen we een ander spel moeten gaan spelen.”

Amateurvoetbal