Gert-Jan Karsten beleeft een uitstekende seizoensstart met SV Urk. Nadat Noordscheschut en SDC Putten al werden verslagen, was zijn ploeg op de derde speeldag ook te sterk voor AZSV (2-0). SV Urk is nog de enige ploeg zonder puntenverlies in de Hoofdklasse B.
Volledig scherm
Gert-Jan Karsten beleeft een uitstekende seizoensstart met SV Urk. Nadat Noordscheschut en SDC Putten al werden verslagen, was zijn ploeg op de derde speeldag ook te sterk voor AZSV (2-0). SV Urk is nog de enige ploeg zonder puntenverlies in de Hoofdklasse B. © Foto Freddy Schinkel

Urk blijft maar winnen, Berkum maakt feestje van eerste zege en DVS’33 opnieuw onderuit

Teruglezen liveblogVoor Urk, HHC Hardenberg en Berkum was het een mooie zaterdag. Eerstgenoemde behield de koppositie in de Hoofdklasse B door een overwinning op AZSV (2-0), terwijl HHC en Berkum hun eerste zege van het seizoen boekten tegen respectievelijk Koninklijke HFC (0-1) en Noordscheschut (2-0). Ook Staphorst en Genemuiden wisten te winnen. Verder eindigde de bekerderby tussen ASC’62 en SV Dalfsen onbeslist (1-1). Lees hier alles nog eens rustig terug in ons liveblog.

  1. Kampen zet zich schrap voor zes explosieve stadsderby’s
    PREMIUM

    Kampen zet zich schrap voor zes explosieve stadsderby’s

    Wapperende vlaggen, knallend vuurwerk en het mes in de sokken. Met DOS Kampen, Go Ahead Kampen en KHC is een seizoen vol explosieve stadsderby’s in de eerste klasse D gegarandeerd. Drie ware Kamper clubmannen vanuit totaal verschillende functies blikken vooruit via zes stellingen. Jan de Vries (voorzitter managementteam DOS), clubhistoricus Errit Drost (GAK) en erelid/TC-lid Dries Vos (KHC) over heden en verleden van het Kamper voetbal.

Amateurvoetbal