Na een 1-3 achterstand pakte Urk toch nog een punt tegen RKAV Volendam.
Volledig scherm
PREMIUM
Na een 1-3 achterstand pakte Urk toch nog een punt tegen RKAV Volendam. © Freddy Schinkel

Urk komt terug van 1-3 achterstand, Nieuwleusen profileert zich als titelkandidaat en Jarrisch Keizer pakt met DESZ knap punt bij rentree

Overzicht ZwolleVanwege de sneeuw is een groot deel van het programma in de regio Zwolle gesneuveld. Toch blijven er genoeg leuke potjes over. Urk en SVI speelden zeer enerverende wedstrijden, met dezelfde score: 3-3. Nieuwkomer Nieuwleusen profileert zich in de tweede klasse steeds meer als echte titelkandidaat, terwijl Jarrisch Keizer zijn rentree bij DESZ opluistert met een knap punt tegen FC Horst. Dit overzicht wordt regelmatig ververst.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.