Volledig scherm
Arnoud Post (tweede van rechts) en Frank Post (rechts) werden gehuldigd voor 150 duels voor Flevo Boys, maar keren komende zomer terug bij VENO. © Peter Dekkers

VENO slaat grote slag met broers Post

spelerscarrousselZe werden al eens gehuldigd voor meer dan 150 gespeelde duels voor Flevo Boys, maar komend seizoen komen ze thuis. De tweelingbroers Frank en Arnoud Post (30) uit Vollenhove hullen zich dan in het rode tricot van VENO.

De komst van de voetballende broers heeft ongetwijfeld te maken met de nieuwe trainer: broer Marcel. De huidige coach van DOS Kampen traint in het nieuwe seizoen twee clubs.

Verdediger Arnoud en aanvaller Frank begonnen ooit bij VENO. Ze speelden daarna enkele seizoenen in de jeugd bij FC Zwolle en vertrokken vervolgens naar Flevo Boys, waar ze via de jeugd de Emmeloordse hoofdmacht haalden. In 2010 gingen ze naar bij DOS Kampen, om na drie seizoen weer terug te keren bij Flevo Boys.

Stevig onderaan

Daar spelen ze nu nog in de hoofdklasse op zaterdag. Het zou zo maar kunnen dat ze komend seizoen op derde klasse niveau op de zondag spelen. VENO staat met vier punten stevig onderaan in de tweede klasse.

Komende zondag hervatten de Vollenhovers onder leiding van interim-trainer Henk Buimer de competitie met een thuisduel tegen Beilen. Hij vervangt Dennis van den Driessche die voor de jaarwisseling op non-actief werd gesteld.

Amateurvoetbal