Volledig scherm
Dewi van Velsen (geelzwart). © Ronny te Wechel

VEVO versterkt zich met Van Velsen en Van Schoonhoven

SPELERSCARROUSELVlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft VEVO twee nieuwe krachten aangetrokken. Dewi van Velsen (23) en Jordy van Schoonhoven (24) spelen komend seizoen voor de ploeg uit Veessen.

Van Schoonhoven komt over van EZC ’84 uit Epe. De verdediger komt bij VEVO centraal achterin te staan. ,,Nu hebben we een volledige bezetting achterin en verwacht ik komend seizoen nauwelijks een beroep te hoeven doen op het tweede”, zegt VEVO-trainer Jate Leerdam.

Heerde

Dewi van Velsen speelde bij tweedeklasser Heerde. Hij werd gebruikt als verdediger, maar Leerdam heeft andere plannen met hem. ,,Hij gaat bij ons vooral voorin spelen. De belangrijkste reden voor hem om naar ons te komen is dat hij graag op zaterdag wil voetballen.”

Ook middenvelder Jorian Liefers (27) van Hatto Heim 2 en verdediger Bas Romkema (21) van VIOS Vaassen 2 worden toegevoegd aan de selectie. Gerben van der Scheer (41) stopt. Hij heeft 25 jaar in het eerste gespeeld. ,,Hij heeft afgelopen seizoen alles gespeeld en geen training gemist. Hij vindt het heel normaal en dat vind ik heel mooi.”

Amateurvoetbal