Groen Wit’62 en Apeldoornse Boys troffen elkaar vorig seizoen ook op de openingsdag van het seizoen.
Volledig scherm
Groen Wit’62 en Apeldoornse Boys troffen elkaar vorig seizoen ook op de openingsdag van het seizoen. © Kevin Hagens

Voor de amateurvoetballers gaat het seizoen nu écht beginnen

Sportagenda Apeldoorn/VeluweHet woord ‘eindelijk’ is erg vaak gevallen de laatste tijd, maar nu mag het met recht: eindelijk spelen de amateurvoetballers weer competitie komend weekend. Met direct een aantal krakers en derby’s. Ook de volleyballers van Dynamo beginnen aan hun seizoen. Traditioneel is de Supercup de start van het jaar, dit keer in de eigen Omnisporthal.

  1. Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

    Ook zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal