Job Hoogedoorn - hier op archiefbeeld in actie tegen GOES - zette VVOG op voorsprong tegen ODIN'59.
Volledig scherm
Job Hoogedoorn - hier op archiefbeeld in actie tegen GOES - zette VVOG op voorsprong tegen ODIN'59. © Bram van de Biezen

VVOG en Sparta Nijkerk moeten genoegen nemen met een punt

Derde DivsieVVOG en Sparta Nijkerk hebben aan hun eerste uitbeurt in de derde divisie beiden een punt over gehouden. VVOG trok in de slotfase een achterstand tegen ODIN'59 nog recht, terwijl DOVO en Sparta Nijkerk in negentig minuten niet tot scoren kwamen.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.
 3. Rik Vlutters doet bij CSV Apeldoorn met winnende treffer denken aan Dusan Tadic en Lasse Schöne
  PREMIUM
  vierde divisie

  Rik Vlutters doet bij CSV Apeldoorn met winnende treffer denken aan Dusan Tadic en Lasse Schöne

  Het is de 95ste minuut als het publiek op het balkon van CSV Apeldoorn nog één keer de thuisploeg zingend aanmoedigt: ‘Kom op CSV, kom op CSV.’ Rik Vlutters staat dan op het punt een vrije trap te nemen, zowat op de achterlijn links van de goal, bij een 2-2 tussenstand. Twee minuten later lopen de spelers het veld af en het publiek zingt ditmaal een ander liedje: Rikkie in Oranje, oh, ohoh, weho.